Mám nudný sex vo vzťahu.


Máte doma nudný sex? A už neviete čo stým ďalej? Tak tu máte desať tipov, ako si zlepšiť sex vo vzťahu Privatportal.

1. TIP je staré dobré klišé.. KOMUNIKÁCIA, už si sa jej spýtal alebo spýtala, že ako si užíva sex? Či by nechcela niečo iné? Alebo jej chceš práve ty povedať, že chceš niečo nové? Tak mu/jej to povedz lebo bez komunikácie sa zostaneš stáť na jednom mieste. Menší tip skúste sa porozprávať o tom najprv mimo spálne, len tak jemno nadhoď témičku SEX. Potom to praktizujte aj v posteli.

2. UROB SI ČAS.. Dnes žijeme životy kde pomaly ani nevieme kde sme. Tak aspoň tu si urobme čas. Urobme si čas na intimitu. Ideálne je si raz za čas naplánovať sex rande s priateľkou. Urobíte si čas pre seba. Ty ju konečne zoberieš na výlet. A hneď bude večer krajší.

sex

3. Skúste sa zahrať na malých vedcov a EXPERIMENTUJTE. Keby Albert Einstein nerobil experimenty tak do teraz tu sedíme pri sviečkach. Naozaj je dôležité experimentovať, nie žiť v stereotype. Každý stereotyp ubíja vzťah.

4. Na sucho to nik nemá rád. Predohra je dôležitá ale nemyslím tu v posteli. Skúste si raz za čas vymeniť nejaké zakázane SMS. Alebo vyskúšajte jemné dotyky ešte pred tým ako skončíte v posteli.

5. Emócie. Skúste sa emočne naladiť na toho druhého. Pokiaľ chcete mať sex no emočne je jeden z vás trochu mimo vie to dosť negatívne ovplyvniť váš sex.

6. Možno divný tip ale z dlhodobého hľadiska, budeš vďačný. Fyzické zdravie, nie každý sme spokojný s tým ako vyzeráme. To ako vyzeráš ovplyvňuje to ako sa cítiš. A nie nadarmo sa hovorí že cvičením dosiahneš vyššie sebavedomie. A to aké máš sebavedomie sa odzrkadlí aj v posteli.

7. Vypni hlavu. Počas sexu nemysli na prácu, deti alebo milenku. Oddýchni si. Spomaľ. Užívaj si daný okamih.

vztah

8. Povedať nahlas, že to máš rad tvrdšie je super. A hovoriť o svojich fantáziách a predstavách je ešte lepšie. Skús svoju fantáziu pretaviť do reality.

9. Kvalita ja viac ako kvantita. Mať každý deň sex, ktorý stoji za hov.. Nie je sex. Ale mať raz alebo dva krát do týždňa kvalitný sex.. fú to už je iná rozprávka

10. A keď už naozaj nevieš čo.. Existujú osoby s ktorými sa môžeš o tom porozprávať. Nehanbi sa požiadať o pomoc aj 3 stranu.

Zlepšenie sexu vo vzťahu chce čas, trpezlivosť, pevné nervy. Ale všetko sa dá pokiaľ chceš.