Netradičná mazáž


Ide najmä o rôzne druhy masáži, ktoré sú pre mužov čoraz častejšie dostupné, ale muži o nich nemajú častokrát potrebné informácie. Ide najmä o tantrické masáže, ktoré sú dostupné pre každého a nemusia znamenať iba sexuálne vzrušenie. Takéto druhý masáže majú častokrát aj vplyv na zdravotné zdravie ako masáž prostaty alebo zabezpečenie emocionálneho uvoľnenia v prípade masáže lingamu. Masáže lingamu je druh tantrickej masáže, pri ktorej sa zameriava na mužské pohlavné orgány. Pri tantrickej masáži je dôležité spojenie tela, mysle a ducha, kde nejde priamo o sexualitu ale o prepojenie všetkých vnemov.

masáž

Ako vám môže masáž lingamu pomôcť v bežnom živote? Masáž lingamu sa prevádza tak, aby mužom dopomohla uvoľniť svoje telo a myseľ a vydať zo seba všetko emocionálne napätie. Môže byť takisto súčasťou celotelovej relaxačnej masáže, kedy má ešte väčšie účinky. Masáž lingamu sa používa takisto aj na zvýšenie sexuálnej energie. Vďaka masáži lingamu sa stimuluje prúdenie energie cez celé telo a to vedie k lepšej vitalite a lepšiemu vnímaniu vlastných potrieb. Vďaka masáže lingamu dokážu muži lepšie pochopiť svoju sexualitu a kontrolovať tak svoju energiu.

masáž

Ide o proces a zážitok celkovej masáže, ale vylúčený nie je ani orgazmus na konci masáže. Takáto masáž musí byť vykonávaná v priestoroch, ktoré to hygienicky dovoľujú. Musí ísť o personál, ktorý masáž vie praktizovať. Častokrát sa začína celotelovou masážou, ktorá zabezpečí maximálne uvoľnenie muža. Potom sa prechádza na lingam, kde sú použité rôzne špeciálne techniky, ktoré dokážu uvoľniť emocionálne napätie. Ide o intímnu masáž, ktorá by mala byť vykonávaná diskrétnymi profesionálmi, ktorí majú skúsenosti s takýmto druhom masáže. Samozrejmosťou by mal byť zabezpečený rešpekt z obidvoch strán a takisto maximálna diskrétnosť a odbornosť.